Ammehjælp

Planlagt ammehjælp i tiden efter fødslen

Ønsker du/I at få hjælp og god vejledning i dagene efter hjemkomst fra hospitalet? Vejledning hjemme hos jer, så du/I i ro og mag kan få hjælp til ammestillinger, ammeteknik og gode råd i ammeetableringsprocessen. Det er min erfaring, at det rigtig godt kan betale sig at få den rette hjælp, kontinuitet og ensartet viden fra start og inden det evt. bliver svært. Der er ikke noget at sige til, at man som nybagte forældre bliver udfordret, når den fysiske og psykiske træthed melder sig og læringskurven er så stejl.

Planlæg besøgene inden du har født. Så kommer jeg hjem når I er hjemme efter fødslen. Book evt. en af pakkerne. Se her.

Planlagt ammehjælp til dig/jer der er 1. gangsfødende og går hjem ambulant

Amning kræver ro, tid, tålmodighed og øvelse. Flere og flere fødesteder i landet tilbyder i dag for de førstegangsfødende kun 24 timers indlæggelse på patienthotel, eller ambulant fødsel med 2 x besøg i hjemmet i dagene efter, hvis man har født normalt.

De korte indlæggelser kan gøre, at mange kommer hjem med ubesvarede spørgsmål og at mange finder amning svært. Det er min erfaring, at mange får problemer med amning, men med den rette ammevejledning og støtte, bliver forløbet meget bedre.

Jordemodercare har som noget nyt valgt at lave disse ambulantpakker, således at du/I kan få den støtte og vejledning i praksis efter fødslen som du/I har brug for. Og da det at amme også handler om en fysisk følelse, som gives bedst via konkret vejledning i ammesituationen og over tid, da situationen udvikler sig hele tiden står vi til rådighed i dagene efter fødslen hjemme hos dig/jer. Dvs. hjælp til forskellige ammestillinger, at du sidder godt og behageligt samt syn for om sutteteknikken er korrekt og meget mere. Se her hvad dette indeholder. Book evt. en af pakkerne. Se her.

 

Akut ammehjælp i tiden efter fødslen

Hvis du/I oplever problemer med amningen er der hjælp at hente! Ofte er det en følelse af at amning er svær, eller at du er ved at opgive det hele. Frustration, ensomhed og håbløshed er ikke nogen god følelse. Jeg har stor succes med at hjælpe jer nybagte mødre og fædre på vej, både når det gælder den tidlige ammeetablering og tilstødende ammeproblemer. Som ammekonsulent – IBCLC har jeg stor viden på området og kan hurtigt og sikkert navigere for jer, så der kommer ro på i den ellers turbulente tid efter fødslen.

Hjælp hvor?

Jeg prioriterer at komme hjem til dig/jer, da dette de første uger giver mest ro for jer. Særligt giver det mening at se en amningen, der hvor du ammer mest.  Det giver mig mulighed for at se, hvad der foregår og hvordan. Jeg hjælper med at få styr på sutteteknikken, ser på de biomekaniske udfordringer der evt. måtte være og vejleder ud fra det. Jeg går ikke før der er styr på det og der er lang en plan. Efter besøget er der mulighed for at du/I kan kontakte mig telefonisk eller ved SMS alt afhængig af, hvad jeres behov er. Har du/I brug for yderligere besøg aftaler vi det. Der tilbydes selvfølgelig også ammehjælp i klinikken, hvis det passer bedre ind.

Årsager til henvendelse ved akut ammehjælp:

  • Det er svært at få barnet lagt til ordentligt
  • Barnet afviser brystet – bliver urolig ved brystet
  • Dårlig sutteteknik – for yderligt & mangel på vaccum
  • Biomekaniske sutte udfordringer hos barnet
  • Smerter ved amning – sår og revner på brystvorterne
  • Indadvendte brystvorter – brug af suttebrik
  • For lidt mælk? – vægstkurven falder
  • For meget mælk?
  • Mælkestase, brystbetændelse og abcesdannelse

Akut ammebesøg tager ca. 2 timer, så det er rig mulighed for at få den rette hjælp, se en amning, lagt en plan, hjælp til forskellige ammestillinger og ikke mindst give dig/jer svar på alle spørgsmål.

Se også udtalelser kvinder der har modtaget min hjælp.

Pris

 

Kontakt mig på tlf. 61 33 00 02 for akut ammehjælp.

Priser