Jordemoderkonsultation

Jordemoderkonsultation med dig i centrum

Ved at vælge en privat jordemoder gennem hele graviditeten får du mulighed for kontinuitet, tryghed og kendt jordemoder. Der vil være god tid og du vil kunne fordybe dig i det der er vigtigt for dig/jer.
Som privatpraktiserende jordemoder udfører jeg de samme undersøgelser som ydes i det offentlige. Den store forskel er, at du ikke vil møde forsinkelser, skiftende jordemødre og kun 5-6 x 20 minutters konsultation. Hos mig vil der være mulighed for, at få tid når det passer dig/jer – også sen eftermiddag/aften. Jeg tager udgangspunkt i Retningslinierne for Svangreomsorgen og tilbyder min. 8 x konsultation af en times varighed. Med i dette er også fødselsforberedelse.
Du/I er i fokus og jeg kan hjælpe med at svare på spørgsmål, hvad enten det handler om fødselsangst, tidligere dårlige ammeforløb, livsstil, parforhold, søskende, den forestående fødsel, forberedelserne til livet som familie og/eller det lille barns ve og vel.

Hvordan foregår konsultationerne?

Udover samtale indeholder jordemoderkonsultationen også:

• Vurdering af barnets stilling og fosterskøn
• Lytte hjertelyd
• Måling af livmoderen – om den vokser (symfyse/fundus mål)
• Urinundersøgelse
• Blodtryksmåling
• Fødselsforberedelse

Der vil også være mulighed for, at du/I kan komme enkelte gange, som et supplement til de konsultationer der er på hospitalerne. Du kan selv sammensætte et forløb som passer til dit/jeres behov.
Opstår der noget undervejs som kræver sparring med læge eller hospitalet, vil du blive henvist til egen læge eller sygehuset, du skal føde på.

Hvor foregår konsultationerne
Jeg tilbyder konsultationer i klinikkens skønne lokaler tæt ved Nørreport.
Jeg kan tilbyde tider, så du/I kan komme efter arbejdstid.
Jeg kan komme hjem til dig/jer i jeres hjemlige omgivelser.

Kontakte mig på tlf 61330002, hvis du/I har yderligere spørgsmål.

Priser

Medlemskab af Danmark giver tilskud på jordemoderfaglige ydelser efter gældende regler.