Rygestop for gravide, ammende og deres partner

Rygestopvejledning med eller uden akupunkturbehandling

Jeg kan hjælpe dig, hvis du ønsker rygestop – både hvis du ønsker at blive gravid eller måske allerede er det. Du skal vide at hos mig er der ingen løftede pegefingre – jeg vil bare gerne hjælpe og motivere dig til at gøre en forskel.

Hvorfor rygestophjælp i graviditeten?

Det er kendt at rygning under graviditet er en af de mest veldokumenterede årsager til problemer i graviditeten. Et rygestop under graviditet er en af de bedste gaver du kan give dig selv og dit ufødte barn.

Fordi:

  • Rygestop inden du bliver gravid påvirker din ægløsning og formentlig også sædkvaliteten til at blive bedre
  • Rygestop øger muligheden for naturlig graviditet
  • Rygestop øger chancen for at kunstig befrugtning lykkes
  • Rygestop betyder at dit barn får en bedre vækst- og udviklingsmuligheder
  • Rygestop og ingen passiv røg mindsker risikoen for vuggedød
  • Rygestop nedsætter risikoen for astma og lav fødselsvægt hos dit barn
  • Rygestop øger muligheden for at amme i længere tid, idet mælkeproduktion øges. Rygere ammer i kortere tid end hvis man ikke ryger

Hver eneste cigaret, du ryger mindre, er med til at give dit barn en bedre start på livet!
(Kilde:www.sst.dk– Rygning, graviditet og fødsel, 2009)

Da passiv rygning er skadeligt, er du også meget velkommen til at bestille tid til din partner. Forskningen viser, at er I to om at støtte hinanden så er sandsynligheden for at opnå et rygestop langt højere.

På baggrund af min mangeårige erfaring, anbefaler jeg en kombination af samtale og individuel øreakupunktur i forbindelse med ønsket om rygestop.

Jeg er uddannet rygestopvejleder gennem Kræftens Bekæmpelse. Jeg har rigtig god erfaring med at hjælpe både kvinder og mænd til rygestop. Jeg hjælper med at motivere, men ved at den grundlæggende motivation skal komme fra dig, ellers bliver rygestoppet sjældent en succes!

Hvordan?

Hjælp til rygestop behandles med personlig rådgivning og vejledning, information om rygning og for behandling af abstinenser bruges øreakupunktur. Når man holder op med at ryge kommer der ubalance i kroppen, derved skabes der uro i kroppen. NADA øreakupunktur hjælper med at genskabe denne balance. Der bliver sat 5 små tynde nåle i øret. Disse nåle skal sidde i ørerne i mindst 45 minutter.

Kombinationsbehandlingen består i 1 times samtale og ørenåle ved den første konsultation. Efterfølgende ½ times samtale og øreakupunktur. Behandlingens længde afhænger af mange ting. Men det bedste resultat ses med behandling ca. 1-2 gange om ugen.

Priser