Babymassage

Det er altid godt, at dele livets nye udfordringer med andre, der er i samme situation som en selv. Efterfødsels-/mødregruppe med babymassage er for dig der udover voksensnak har lyst at give dig selv og dit barn et redskab for nærvær og kontakt.
Der vil være tale om små hold af 4 mødre med børn. Oftest er det en god ide at booke dette efter ammeforberedelse, således at I har termin nogenlunde samtidig, og derfor også lige gamle børn.

Babymassage

Massage er et vidunderligt redskab til nærhed og kontakt, sundhed og velvære – for alle gennem hele livet. For babyer og spædbørn er berøring og bevægelse helt afgørende for vækst, trivsel og udvikling – både fysisk og psykisk.
De positive effekter af berøring i form af blid massage er mange og veldokumenterede. For babyer og småbørn er berøring ligefrem livsvigtig. Huden er kroppens største og i starten mest følsomme sanseorgan og den er nøglen til barnets motoriske og neurologiske udvikling.
Regelmæssig massage har for spædbørn samtidig vist en positiv indvirkning på spændinger og koliktilstande hos baby. Det stimulerer fordøjelsen og giver en dybere, mere rolig søvn.

Kom og lær massageteknikker til brug på dit barn på vores spædbarnsmassagekursus.

På kurset lærer du/i helt teknisk, hvordan der masseres, om vigtigheden af berøring og alle de fordele der er ved massage til spædbørn fra 2 måneder til 1 år.
Du/I får enkelte redskaber til at støtte og optimere det lille barns udvikling, sundhed og trivsel.

Du kan regne med at det tager ca. 2 timer. Det foregår i Kiropraktik i Centrum om formiddagen, og der vil være en jordemoder og/eller en massør til stede.

Ring og hør om de næste datoer for dette på telefon 61 33 00 02.