Hannah


  • Warning: Creating default object from empty value in /var/www/jordemodercare.dk/public_html/wp-content/themes/Avada/single-avada_portfolio.php on line 82

Project Description

Vi blev forældre for første gang i november 2013 til Hannah. Selvom vi havde fået god behandling på hospitalet havde vi stadig mange spørgsmål og stor usikkerhed om det at skulle tage vare på en lille baby og derfor tog vi kontakt til Birgitte. Vi havde spørgsmål til mange ting lige fra amning til bleer og havde brug for en vi kunne få kyndig råd og vejledning fra. Birgitte besøgte os og lærte os om amme stillinger samt svarede på alle de mange spørgsmål vi havde. Vi har ligeledes haft telefonisk kontakt, hvor vi har kunne få hurtig svar på vores spørgsmål og bekymringer.

Birgitte har været en uvurderlig støtte for os i den første tid med vores lille Hannah.  I en tid hvor alting var nyt gav hun os tæt og kyndig vejledning og formåede at fjerne vores usikkerheder på mange områder.

Som nybagte forældre har man i høj grad brug for bekræftelse af, at man ”gør det hele rigtigt” og lige netop dette er Birgitte fantastisk til – hun hjalp os med at få den selvtillid der skulle til for, at vi nu tør at følge vores moderlige og faderlige instinkt!

De varmeste anbefalinger fra Emilie, Morten og Hannah (som nu vejer 5,2 kg i januar 2014 og stortrives)

Categories: